Очилата са отново на мода!

th2Изборът на нови очила може да се окаже непосилна задача, независимо дали това ще бъде вашият първи чифт или сте носили очила почти през целия си живот. Огромният избор от очила в повечето оптики наистина може да ви измъчи, ако нямате никаква представа какво точно търсите.
Съществуват не само различни форми и цветове на рамките за очила, но напредналата технология е осигурила и богат избор от материали, както за рамките, така и за стъклата, които всъщност правят очилата по-устойчиви, по-леки и по-удобни. Рамките за очила сега се произвеждат от висококачествени материали като титан, джениум и „метал с памет” („memory metal“) за постигането на изключителна здравина и завладяващ стил. Новото при стъклата е, че са по-тънки и по-леки, отколкото преди (това се вижда най-вече при високите диоптри). А покритията вече наистина бележат голям напредък-почистват се по-лесно, по-здрави и устойчиви са, удължават живота на стъклата.
Разнообразието при стъклата, например на тези с антирефлексно покритие, с преливащи се цветове, с прогресивни стъкла или произведени от поликарбонатен или трайвекс материали, ви предоставя възможността да изберете очилата, които коригират вашето зрение без значение с какво се занимавате, те ще отговорят на всички нужди и дейности. Вече всеки проблем е решен.

Рамките за очила и разнообразието на материалите.
Научете как да изберете материала, който да ви даде това, което най-много искате. Без значение какво точно очаквате от рамките за очила – лекота, гъвкавост, здравина или неалергичност на материала — вие можете да откриете рамки, които да задоволят нуждите ви.

КОИ РАМКИ БИХА ВИ ПОДХОЖДАЛИ НАЙ-ДОБРЕ?
Този анализ на формата и цвета на рамките ще ви помогне да изберете най-подходящата форма на очилата в зависимост от формата на вашето лице, както и цветовете, които биха ви стояли най-добре.
Нека изберем очила, които да подхождат на вашата индивидуалност и на начина ви на живот.
Искате ли вашият гардероб да вземе думата? Могат ли очила с чудновати форми и цветове да ви подхождат? Предимно по време на работа ли носите очилата си? Или може би имате нужда от устойчиви спортни очила? Без значение личността ви или начина ви на живот, тази статия ще ви помогне да откриете очилата, които искате.

Дамски рамки за очила: Влюбете се в новия си външен вид!
Когато жените си купуват очила, те обикновено са загрижени за това как изглеждат с тях, след което идват удобството и размерът. Открийте и се посъветвайте как да се сдобиете с уникална външност, чрез която най-добре ще изразявате себе си.
Мъжки рамки за очила или където модата и функционалността се срещат.
Мъжете изискват комфорт и здравина, без да жертват стила. В днешно време очилата могат да задоволят тези изисквания… и не само.

kidsДетските рамки за очила.
Те са точно като вашите, но малко по-забавни. Съществува голямо разнообразие на цветове и форми. Стъклата е добре да са здрави, материалът е важен тук.

Специални очила : за всички сезони, за всички поводи.
Специалните очила включват богат избор от оптически и слънчеви очила, които са създадени със специална цел. Например за работа с компютър, шофиране, спорт, хобита и др. Имате ли полза от специалните очила? Със сигурност да, ако извършвате по-специални дейности и търсите комфорт и сигурност.

За всичко това можете да се посъветвате с вашия оптик или да потърсите по-подробна информация в ОПТОбг.

Реклама

Изкажете своете мнение